Vincent Kompany kan fortsat regne med Bayern Münchens ledelses støtte, på trods af at holdet har undladt at vinde i de seneste tre kampe i alle turneringer. Dette udtaler præsident Herbert Hainer.

Kompany startede sin tid som træner for Bayern med seks sejre i træk, hvor holdet scorede 29 mål – en ny klubrekord for en ny cheftræner i løbet af den periode.

Men siden en knusende 5-0 sejr over Werder Bremen, har Bayern gået tre kampe uden en sejr. Det inkluderer et 1-0 nederlag i Champions League til Aston Villa.

Før den internationale pause, endte Kompanys hold med et uafgjort resultat mod Eintracht Frankfurt. Omar Marmoush scorede en sen udligning i det fjerde minut af anden halvlegs tillægstid.

Bayern byder velkommen til Stuttgart på Allianz Arena denne lørdag. Men de ved, at en undladelse af at vinde kan betyde, at deres førerposition i Bundesligaen kan blive taget fra dem.

På trods af deres vaklende form på det seneste, har Kompany stadig tilliden fra Bayerns ledelse, der nyder hans besiddelsesorienterede fodboldstil.

“Vi er ekstremt tilfredse med vores træner,” udtalte Hainer til den bayerske tv-station BR. “Fordi vi spiller ekstremt attraktiv fodbold.”

“Vi har ikke set det i de seneste år hos Bayern.”

“På søndag i Frankfurt (mod Eintracht) så vi en dominerende fodbold, vi ikke har set i lang tid.”

Der er grund til optimisme forud for denne weekends møde med Stuttgart for Bayern.

De har vundet 69 ud af deres 110 Bundesliga-kampe mod Stuttgart (D22, L19) – intet andet hold i ligaens historie har registreret så mange sejre mod en enkelt modstander.

Det er vigtigt at bemærke, at fodbold er en dynamisk sport, hvor resultaterne kan svinge fra kamp til kamp. Kompanys evne til at navigere i disse udfordringer og fortsat have tilliden fra Bayerns ledelse, vidner om hans taktiske dygtighed og hans holds potentiale.

Denne weekend bliver et afgørende øjeblik for Bayern og Kompany. En sejr mod Stuttgart kan genopbygge holdets selvtillid og fastholde deres førerposition i Bundesligaen. Det er en udfordring, men med Kompany ved roret, er Bayern Munich et hold, der altid er klar til at tage kampen op.